Τοποθεσία - Ξενοδοχείο Socrates Plaza Θάσος

Το ξενοδοχείο Socrates Plaza βρίσκεται στη Σκάλα Πρίνου, το δεύτερο λιμάνι της Θάσου. Είναι χτισμένο σε μια κατάφυτη περιοχή ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα. Η τοποθεσία το κάνει ιδανικό για χαλάρωση, ξεκούραση και βάση για τις εξορμήσεις σας στο νησί. Είναι πολύ κοντά στο λιμάνι της Σκάλας Πρίνου όπου υπάρχουν πολλές ταβέρνες, εστιατόρια και μαγαζιά.

Μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα γραφικά χωριά που το κάθε ένα έχει τη δική του μοναδική ομορφιά. Επίσης δεν θα πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Λιμένα, την πρωτεύουσα της Θάσου όπου βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Αρχαίο Θέατρο και η Αρχαία Αγορά.

socrate-plaza-thassos-location-1.jpgsocrate-plaza-thassos-location-2.jpgsocrate-plaza-thassos-location-3.jpgsocrate-plaza-thassos-location-4.jpgsocratesplaza-new-location-1.jpgsocratesplaza-new-location-2.jpgsocratesplaza-new-location-3.jpgsocratesplaza-new-location-4.jpgsoctrates-plaza-location-01.jpgsoctrates-plaza-location-03.jpgsoctrates-plaza-location-05.jpgsoctrates-plaza-location-06.jpg
Εκτύπωση

Hotel Socrates Plaza

Σκάλα Πρίνου

Θάσος

Τηλ.: 2593071770,

Κιν: 6936797534

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.